'서진이네' 첫방부터 10% 돌파…"It's Seojin's" surpassed 10% from the first broadcast...이서진 예민함‧박서준‧뷔 눈치속 바칼라르 입성[TV핫샷]Lee Seo-jin Sensitive, Park Seo-joon, V Enters Bacallar Under the Sense of Sense [TV Hotshot]


▲ 24일 첫 방송된 '서진이네'.▲ It's Seojin who first aired on the 24th. 방송화면 캡처Screen capture.

[스포티비뉴스=김원겸 기자]'서진이네'가 무사히 개업에 성공, 멕시코 바칼라르 입성 신고식을 치렀다.[Spot TV News = Reporter Kim Won-kyum] Seojinne successfully opened its business and held a welcoming ceremony in Baccala, Mexico.

24일 첫 방송된 tvN '서진이네'에서는 멤버들의 설레는 첫 만남부터 좌충우돌 개업기가 펼쳐졌다.On tvN's "Seojin's," which first aired on the 24th, the opening period of the members' exciting first meeting unfolded. 특히 첫 손님을 맞이하기 전까지 위기일발이었던 오픈 과정과 그 속에서 일사불란하게 자기 몫을 해내는 직원들의 모습이 펼쳐졌다.In particular, the opening process, which was a close call until the first customer was greeted, and employees who did their part in harmony were shown in it.

먼저 멕시코로 향하기 전 오랜만에 모인 이서진, 정유미, 박서준, 최우식은 나영석 PD의 새로운 예능 제안에 반색, 이서진이 사장이란 사실에 환호성을 내질렀다.First of all, Lee Seo-jin, Jung Yoo-mi, Park Seo-joon, and Choi Woo-sik, who gathered for the first time in a long time before heading to Mexico, welcomed producer Na Young-seok's new entertainment proposal and cheered that Lee Seo-jin was the president. 그러고는 멕시코에서 한국인의 솔푸드인 분식을 판다고 하자 설렘과 동시에 긴장한 기색을 내비쳤다.He then expressed excitement and nervousness when he heard that he was selling Korean food, Korean food, Korean fast food, in Mexico.

신입 인턴 방탄소년단 뷔의 합류 소식까지 전해지면서 멤버들의 대화는 위계 서열로 흘러갔다.With the news of the joining of new intern BTS V, the members' conversations flowed into hierarchical order. 사장이 된 이서진 아래로 정유미는 등기이사, 박서준은 부장으로 승진했으나 '윤식당' 경력이 없는 최우식만이 인턴 딱지를 떼지 못했다.Under Lee Seo-jin, who became the president, Jung Yoo-mi was promoted to a registered director and Park Seo-joon to a manager, but only Choi Woo-sik, who has no experience in "Yoon Restaurant," failed to get an intern ticket. 한 단계 높아진 직급, 철저하게 분담된 업무 등 초보 사장 이서진의 진두지휘하에 '서진이네'의 밑그림이 그려졌다.Under the leadership of novice president Lee Seo-jin, including a higher position and thoroughly divided work, the sketch of "Seojin's Family" was drawn. 멕시코 바칼라르에 도착한 '서진이네' 임직원들은 옥색의 바다 빛 호수 풍광에 넋을 잃었다.The executives and employees of Seojin's, who arrived in Baccalaure, Mexico, were fascinated by the scenery of the jade-colored sea-colored lake. 작은 골목길에 오밀조밀하게 세워진 건물들은 이국적인 분위기를 물씬 풍겼고 보는 이들까지 여행에 온 듯한 기분을 안겼다.The densely built buildings in a small alleyway gave off an exotic atmosphere and even made viewers feel like they were on a trip.

한국에서 열심히 배워온 메뉴들의 재료 준비로 첫날밤을 알차게 보낸 '서진이네'는 다음 날 두 시간 안에 영업 준비를 마치라는 사장 이서진의 주문에 난색을 표했다.Seojin's family, who spent the first night fruitfully preparing ingredients for menus they had learned hard in Korea, expressed reluctance to President Lee Seo-jin's order to complete business preparations within two hours the next day. 빡빡한 사장님의 업무 스타일에 박부장 박서준은 "내가 알던 형이 사장님이 됐어요"라며 이서진의 달라진 면모에 울상을 지었다.Park Seo-joon, the head of the department, cried at Lee Seo-jin's changed aspect, saying, "The brother I knew became the president."

드디어 영업 첫날 유니폼까지 맞춰 입으며 비장하게 출근한 '서진이네' 임직원들은 한 템포 빨라진 속도로 장사 준비에 돌입했다.Finally, the executives and employees of "Seojin's" who went to work resolutely wearing uniforms on the first day of business began to prepare for business at a tempo faster. 이서진은 알아서 척척해내는 직원들을 보면서도 초조한지 시계를 계속 확인하더니 이내 잔소리를 퍼부었다.Lee Seo-jin continued to check his watch to see if he was nervous while looking at the employees who were doing it on their own, and soon nagged him. 긴장한 티가 역력한 초보 사장 이서진의 낯선 행동이 보는 이들의 입가를 씰룩이게 했다.Lee Seo-jin's unfamiliar behavior, which clearly showed nervousness, made viewers' mouths twitch.

끝이 없는 재료 준비에 난항을 겪고 몰아치는 소나기에 시무룩해지는 등 오픈 과정은 역시 만만치 않았다.The opening process was also formidable, with difficulties in preparing endless ingredients and being sullen by the heavy shower. 기다림 끝에 첫 손님이 등장, 직원들은 정성을 다해 먹음직스러운 손님상을 마련해 나갔다.After waiting, the first customer appeared, and the staff prepared an appetizing guest table with all their heart. 손님 반응을 몰래 지켜보는 주방 내 직원들의 상황은 미소를 짓게 만들었다.The situation of the staff in the kitchen, who secretly watched the customer's reaction, made me smile. 맛에 흡족한 듯한 손님의 표정에 한시름 놓은 '서진이네' 임직원들은 이윽고 더 많은 손님을 받으며 드디어 바칼라르 입성 신고식 같던 개업을 무사히 마쳤다.The executives and employees of Seojin's, who were relieved by the customer's expression of satisfaction with the taste, soon received more customers and finally completed the opening, which seemed like a baccalaureate initiation ceremony.

이날 '서진이네'는 초보 사장 이서진과 직원들의 투닥투닥 케미스트리를 보여주며 이들만의 분위기 속에 금세 녹아들게 만들었다.On this day, "Seojin's" showed the chemistry between beginner president Lee Seo-jin and employees, quickly melting into their own atmosphere. 특히 이서진의 허를 찌르는 신입 인턴 방탄소년단 뷔의 엉뚱하고 솔직함이 폭소를 유발, 앞으로가 기대되는 조합의 탄생을 알렸다.In particular, the unexpected and honestness of BTS V, a new intern of Lee Seo-jin, caused laughter, signaling the birth of a combination expected in the future.

또한 직원들 손에 완성된 먹음직스러운 음식들이 침샘을 자극하는 것은 물론 음식 준비에 진심을 보여준 정유미, 박서준의 프로페셔널함, 막내 역할을 야무지게 해내는 방탄소년단 뷔의 숨은 활약이 조화롭게 어우러짐을 보여줬다.In addition, the delicious food completed in the hands of employees stimulated the salivary glands, as well as the professionalism of Jung Yu-mi and Park Seo-joon, who showed sincerity in preparing food, and BTS V's hidden activities harmoniously harmonize. 추후 인턴 최우식까지 투입된다면 환상의 종업원 어벤져스가 구축될 것으로 기대케 했다.If intern Choi Woo-sik is also deployed in the future, it is expected that the fantastic employee Avengers will be established.

더불어 멕시코 바칼라르의 그림 같은 풍광과 조용하고 평화로운 마을 분위기를 비롯해 시원하게 탁 트인 '서진이네' 인테리어 등 볼거리 역시 다양해 보는 재미를 안겼다.In addition, various attractions such as the picturesque scenery of Baccala, Mexico, the quiet and peaceful village atmosphere, and the cool open interior of Seojin's house also gave you fun to see.

시청률조사회사 닐슨코리아에 따르면 이날 방송된 '서진이네' 1회 시청률은 수도권 가구 기준 평균 10.3%, 최고 13.3%, 전국 가구 기준 평균 8.8%, 최고 11.4%를 기록하며 산뜻하게 출발했다.According to Nielsen Korea, the first episode of "Seojin's" aired on the same day started fresh with an average of 10.3%, a maximum of 13.3%, an average of 8.8% and a maximum of 11.4% for households in the Seoul metropolitan area.

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